Retourneren

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te annuleren of retour te zenden. De retourperiode eindigt 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om een e-mail, sturen naar info@hipcadeau.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Vermeld in de email het product dat u wenst te retourneren, eventueel een reden van retour, en uw adresgegevens.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Het pakket dient op een traceerbare wijze terug gezonden te worden.

 

Terugbetaling

In geval van een retournering ontvangt u het aankoopbedrag van het product zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat deze retour hebben ontvangen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,25 zullen bedragen.

 

Uitsluitingen

De volgende producten kunnen helaas niet geretourneerd worden:

  • producten die naar uw specificatie gemaakt zijn (onder andere gepersonaliseerde artikelen & artikelen die zelf samengesteld kunnen worden door kleur, tekst of samenstelling te kiezen).

 

© 2019 - 2024 Hip Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel