Bijtring - Natuurlijk rubber speeltje - Mrs. Rabbit - Trixie

Artikel 9 van 102
€ 12,95 (inclusief btw)

Deze leuke vriendjes zorgen voor uren vol speelpret voor de allerkleinsten! Hun leuke vorm, het zachte materiaal en de verschillende texturen geven pasgeborenen en baby's veel om te ontdekken en prikkelen al hun zintuigen.
Het speelgoed is geschikt als bijtring- en badspeelgoed.
Dit product is gemaakt van natuurlijk rubber en uitermate geschikt voor de allerkleinsten.
Omdat het 100% puur en natuurlijk is, is het veilig voor kindjes vanaf 0 maanden oud.
Het speelgoed is licht, zacht en zo ontworpen dat baby's het gemakkelijk kunnen vastpakken. Baby's vinden het heerlijk om deze speeltjes met zowel hun mond als handen te ontdekken.

Ze zijn het perfecte kraamcadeau en allereerste speelgoed voor pasgeborenen! Daarnaast heeft het speeltje een verzachtend effect op het tandvlees bij doorkomende tanden. Het kauwen op het zachte materiaal en de verschillende texturen leidt af en verlicht het pijnlijke tandvlees. Zo verminderen deze producten het ongemak tijdens de verschillende stadia van tandjes krijgen.

Dit speelgoed is ook zeer geschikt voor uren speelplezier in de badkamer!
Doordat de producten geen openingen hebben, kan er ook geen schimmel binnenin het product groeien.

Alle producten zijn met de hand beschilderd met verf op waterbasis die volkomen onschadelijk is voor baby's. Dit ambachtelijke proces brengt kleine variaties in kleur en vorm met zich mee, wat elk speeltje en diertje uniek maakt. Als het om de verzorging van deze producten gaat, veeg het oppervlak dan gewoon af met een sopje en een vochtige doek. Het is niet nodig om de producten te steriliseren, aangezien dit het natuurlijke materiaal zou beschadigen. 

Specificaties:

  • Merk: Trixie
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
  • Alle producten zijn vrij van BPA, PVC, Ftalaten en Nitrosamine
  • Voldoet aan de EN71 veiligheidsnormen

 

© 2019 - 2024 Hip Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel